Τα γραφεία μας

 

Τα γραφεία μας ασχολούνται με τη μάχιμη και τη συμβουλευτική δικηγορία. Παρέχουμε νομικές υπηρεσίες τόσο σε επιχειρήσεις , όσο και σε φυσικά πρόσωπα.

Ασχολούμαστε με το Αστικό, Δημόσιο- Διοικητικό, Ποινικό και Εμπορικό Δίκαιο.

Στα πλαίσια ωστόσο, της απαραίτητης εξειδίκευσης που απαιτείται ανάλογα με τη φύση του νομικού προβλήματος στο οποίο καλούμαστε να δώσουμε λύσεις , έχουμε αναπτύξει ένα ευρύ δίκτυο εξωτερικών συνεργατών τόσο στην Αθήνα, όσο και σε άλλες περιοχές στην Ελλάδα, ο καθένας εκ των οποίων ειδικεύεται (με αντίστοιχες σπουδές και διαρκή εκπαίδευση) στον τομέα δικαίου τον οποίο αφορά το θέμα που απασχολεί τον πελάτη μας. Πέρα από την παροχή υπηρεσιών από τον εξειδικευμένο συνεργάτη μας, η νομική λύση που επιλέγεται να ακολουθηθεί σε κάθε περίπτωση προκύπτει από συνεργασία και διαβούλευση του εκάστοτε συνεργάτη με τον διευθύνοντα δικηγόρο Ιωάννη Μαυρωνά και όλες οι διαδικασίες και ενέργειες εποπτεύονται πάντα και από τον ίδιο.

Πέραν του συνόλου των κλάδων δικαίου στους οποίους δραστηριοποιούμαστε, αναλαμβάνουμε υποθέσεις φορολογικού δικαίου τόσο στο επίπεδο της διοικητικής επίλυσης των φορολογικών διαφορών των πελατών μας, όσο και στη δικαστηριακή τους αντιμετώπιση, σε επίπεδο Διοικητικής και Ποινικής Δικαιοσύνης.

Τα γραφεία μας ειδικεύονται επίσης στο Συνταξιοδοτικό Δίκαιο καθώς είμαστε σε θέση να γνωμοδοτήσουμε επί των πιο πολύπλοκων θεμάτων που αφορούν το ευαίσθητο θέμα της σύνταξης των εντολέων μας και να τους κατευθύνουμε προς τη σωστή επιλογή που ανταποκρίνεται στο συμφέρον και τις τρέχουσες ανάγκες τους. Δεν σταματάμε όμως εκεί καθώς προσφέρουμε τη συνδρομή μας κατά τη διάρκεια όλων των χρονοβόρων και δύσκολων γραφειοκρατικών διαδικασιών που προηγούνται της απονομής της σύνταξης στον ασφαλισμένο.

Συμβουλεύουμε και αναλαμβάνουμε start-up επιχειρήσεις , εταιρείες παροχής υπηρεσιών internet.

Αναλαμβάνουμε θέματα Δημοσίων Υπαλλήλων, υπηρεσιακά , αστικά και ποινικά.

Ασχολούμαστε με νομικά ζητήματα που αφορούν τα ακίνητα ( real estate) και τον τουρισμό.

Με θέματα Δημοσίων Υπηρεσιών , Αδειοδοτήσεις , Διοικητικές  Παραβάσεις και εν γένει με ζητήματα που άπτονται της Δημόσιας Διοίκησης.

Με υποθέσεις κληρονομικού δικαίου .

Με την σύνταξη πάσης φύσεως Ιδωτικών Συμφωνητικών και Συμβάσεων.

Με Δημόσιες και Διοικητικές Συμβάσεις έργου, προμηθειών και παροχής υπηρεσιών.

Ασχολούμαστε με την προστασία της Πνευματικής Ιδιοκτησίας  και της Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (κατοχύρωση εμπορικών σημάτων κλπ).

Επίσης ειδικευόμαστε στη ρύθμιση οφειλών φυσικών προσώπων μέσω της ανάληψης της διαδικασίας για υπαγωγή των πελατών μας στο νομο για τα Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά.

Τα γραφεία μας έχουν επίσης παράρτημα και στην ΚΕΡΚΥΡΑ , όπου αναλαμβάνουμε τη διεκπεραίωση πάσης φύσης νομικών υποθέσεων.

Φιλοσοφία μας αποτελεί πάντοτε η επιλογή της πιο αποτελεσματικής λύσης για τους εντολείς μας σε όρους οικονομίας και ταχύτητας. Είναι βασική μας επιλογή να ασκήσουμε τη δικηγορία , με τρόπο μη παρελκυστικό και δεν στοχεύουμε στο να χρονίζουν οι υποθέσεις των πελατών μας. Προτιμούμε να μένουν ικανοποιημένοι από εμάς και να μας ξαναεπισκέπτονται για αυτόν τον λόγο.

Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στους κλάδους δικαίου και στους τομείς ΚΛΑΔΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥ και ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ-ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ  του ιστοτόπου μας.

Στην ιστοσελίδα μας θα μπορείτε να βρείτε υλικό που  αφορά νομοθετικές εξελίξεις, απλές απαντήσεις σε νομικά ζητήματα που σας απασχολούν, μελέτες για σύνθετα νομικά ζητήματα , επίκαιρες αποφάσεις δικαστηρίων, δημοσιεύσεις μας και γενικότερα υλικό που μας αφορά και προκύπτει από την καθημερινή μας εμπειρία στην εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close