Βιογραφικό

 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ

Ο Ιωάννης Μαυρωνάς είναι Δικηγόρος Αθηνών, απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Σπουδών της Νομικής Αθηνών στο Δημόσιο Δίκαιο, έχοντας μέσα σε αυτά τα πλαίσια παρακολουθήσει μαθήματα Διοικητικού Δικαίου, Συνταγματικού Δικαίου, Δικαίου Δημοσίων Συμβάσων και Δικαίου Περιβάλλοντος. Παράλληλα , επιμορφώνεται διαρκώς στο Φορολογικό Δίκαιο. Έχει ήδη αποκτήσει σημαντική εμπειρία σε δικαστηριακό επίπεδο , έχοντας παρασταθεί σε πλήθος αστικών και διοικητικών υποθέσεων. Παράλληλα, μέσω της παροχής των υπηρεσιών του σε πλειάδα εταιρειών εγχώριων και αλλοδαπών, έχει αναπτύξει τις ικανότητες για παροχή νομικών συμβουλών και γνωμοδοτήσεων σε σύνθετα θέματα που άπτονται του αστικού, εταιρικού, διοικητικού, ποινικού και διεθνούς οικονομικού δικαίου.

Προηγουμένως έχει εργαστεί στη Δικηγορική Εταιρεία VASSILOGEORGIS & PARTNERS και στα Δικηγορικό Γραφείο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ. Παράλληλα συνεργάστηκε με την γερμανική εταιρεία νομικής ασφάλισης ARAG S.E., με ειδίκευση σε θέματα δημοσίων υπαλλήλων.

Διετέλεσε νομικός σύμβουλος και παραστάτης εφοπλιστικών εταιρειών .

Έχει συγγράψει άρθρα σε εφημερίδες σχετικά με το Δημόσιο, Συνταξιοδοτικό και Αθλητικό Δίκαιο και έχει συμμετάσχει σε πληθώρα σχετικών συνεδρίων  και ημερίδων.

 

 

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close