Γνωμοδότηση Σύνταξης

Πότε βγαίνω στη σύνταξη;

Μελετάμε και προτείνουμε το καλύτερο σενάριο για τη σύνταξή σας με βάση τις ανάγκες και την ασφαλιστική σας κατάσταση.

Το γραφείο μας παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες γνωμοδότησης θεμελίωσης συνταξιοδοτικού δικαιώματος. Με βάση τα στοιχεία που απαρτίζουν το ιστορικό ασφάλισής σας, μελετούμε την περίπτωσή σας και γνωμοδοτούμε σχετικά με το πότε μπορείτε να πάρετε σύνταξη, πλήρη ή μειωμένη σύνταξη, με γενικές ή ειδικές διατάξεις. 

Εξετάζουμε εάν μπορείτε και χρειάζεστε να αναγνωρίσετε χρόνο ασφάλισης ή να εξαγοράσετε πλασματικά έτη και επεξεργαζόμαστε σενάρια σε περίπτωση που διακόπτεται η εργασία σας ή επιθυμείτε να αιτηθείτε σύνταξη και να παραμείνετε εργαζόμενοι ή απασχολούμενοι. Τέλος σας προτείνουμε την πιο συμφέρουσα επιλογή με βάση τις ανάγκες σας.

 

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να συνεργαστούμε όπως χρειάζεστε και επιθυμείτε στην περίπτωση σας και μην ξεχάσετε να σημειώσετε ποιες υπηρεσίες επιθυμείτε για να σας ενημερώσουμε για τους όρους της συνεργασίας μας ( με * τα πεδία που πρέπει να συμπληρωθούν αναγκαστικά).
    Αυτή η ιστοσελίδα προστατεύεται από την υπηρεσία reCAPTCHA και εφαρμόζονται η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.